Κηφισιά: Αναβολή της Εθελοντικής Δράσης στο Δάσος Φασιδέρη

0
589
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηφισιά: Αναβολή της Εθελοντικής Δράσης στο Δάσος Φασιδέρη

Κηφισιά:Αναβολή της εθελοντικής δράσης στο δάσος Φασιδέρη Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.
Ύστερα από την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ και από την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για δείκτη επικινδυνότητας 4, που ταυτόχρονα σημαίνει απαγόρευση συνωστισμού σε δασικές εκτάσεις καθώς και οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα σε αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε την προγραμματισμένη για αύριο 11 Ιουλίου 2020 εθελοντική μας δράση.
Προέχει η προστασία των δασών μας και έτσι η αναβολή της δράσης είναι επιβεβλημένη .
Δυστυχώς παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τέλη μηνός Μαρτίου η άδεια για εθελοντικό καθαρισμό του οικολογικού πάρκου Νέας Ερυθραίας , είχε δοθεί προς τα τέλη Ιουνίου και αυτό λόγω των μέτρων πρόληψης, για την εξάπλωση της πανδημίας.
Επίσης λόγω των μέτρων για περιορισμό της πανδημίας δεν ήταν δυνατό η δράση αυτή να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.
Κηφισιά: Αναβολή της Εθελοντικής Δράσης στο Δάσος Φασιδέρη
Κηφισιά: Αναβολή της Εθελοντικής Δράσης στο Δάσος Φασιδέρη
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΜΠΙΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com