Θάνος Βεζυργιάννης Κηδεία: Η κηδεία του πρώην Δημάρχου Ψυχικού Βίντεο -Φώτο

0
1418

Θάνος Βεζυργιάννης Κηδεία: Η κηδεία του πρώην Δημάρχου Ψυχικού

Θάνος Βεζυργιάννης Κηδεία:  Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον πρώην Δήμαρχο Ψυχικού, πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Θάνο Βεζυργιάννη, που έφυγε από κοντά μας το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020.

Η κηδεία έγινε στον  Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, ενώ η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο Παπάγου.

Το τελευταίο χειροκρότημα σε έναν χρυσό άνθρωπο σε έναν άνθρωπο που ήταν αγαπητός σε όλους στον έναν και μοναδικό δήμαρχο που είχε εκλεγεί για 16 χρόνια που τον αγαπούσαν όλου… Τα λόγια φτωχά μπροστά στο μεγάλο έργο αυτού του ανθρώπου. Το παρόν έδωσαν Υπουργοί, ο Περιφεριάρχης , αντιπεριφερειάρχες,   δήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι, συνάδερφοι … Απλός κόσμος που ήρθαν  να πουν το αντίο σε αυτόν τον καλό άνθρωπο.

Οι συνεργάτες της Βόρειας Γειτονιάς  εύχονται συλλυπητήρια την οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com