Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και ανθεκτικές πόλεις στην περίοδο την κρίσης

0
564
Ακολουθήστε μας στα social media

Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και ανθεκτικές πόλεις στην περίοδο την κρίσης

Σχετικά με τους τρόπους εγγραφής και παρακολούθησης καθώς και για το Πρόγραμμα του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου του ΕΔΔΥΠΠΥ με τίτλο «Υγιείς και ανθεκτικές πόλεις στην περίοδο της κρίσης: Η εφαρμογή των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης μέσω των 6 πολιτικών του Π.Ο.Υ. για τον άνθρωπο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2020 διαδικτυακά με τη φιλοξενία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του φορέα διοργάνωσης στο Youtube: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΔΔΥΠΠΥ.

Τρόποι σύνδεσης και παρακολούθησης του Συνεδρίου και Πρόγραμμα:
Παρακαλώ πολύ δείτε το συνημμένο παρακάτω, όπου συμπεριλαμβάνονται οι σύνδεσμοι για κάθε τρόπο εγγραφής και παρακολούθησης καθώς και το Πρόγραμμα.

http://www.eddyppy.gr/programma-tropoi-eggrafis-kai-parakol…

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή υποστήριξη καθ΄όλη την διάρκεια του Συνεδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@eddyppy.gr ή στο 2106105471.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com