Επείγουσα Λύση Στέγασης της Τριμελούς Οικογένειας

0
611
Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες Μαθητές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες Μαθητές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
Ακολουθήστε μας στα social media

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥΝα υπάρξει επιτέλους ευαισθησία

κ.Δήμαρχε Λύστε έστω ένα ζήτημα

Έχουμε συγκλονισθεί όλοι μας, όπως και όλη η τοπική μας κοινωνία από την ανάρτηση του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» σχετικά με την περιπλάνηση της άτυχης οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα μια μάνα με τρία παιδιά και πολλά προβλήματα βρίσκεται στον δρόμο!

Η οικογένεια αυτή,  που σύμφωνα με την ανάρτηση από την περασμένη Τετάρτη είναι στον δρόμο, φιλοξενείται πότε από τον ένα και πότε από τον άλλο. Είναι κρίμα που τόσο εύκολα οι αρμόδιοι φορείς απήντησαν ότι δεν μπορούν να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες αυτή την οικογένεια και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

 

Πιστεύουμε ότι το θέμα μας αφορά όλους και η εξεύρεση λύσης είναι απολύτως απαραίτητη. Η αναλγησία δεν επιτρέπεται σε κανένα από αυτούς που μπορούν να δώσουν λύση. Νομίζω ο Δήμος θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία, γιατί λύση υπάρχει και μάλιστα θα λέγαμε εξαιρετικά εύκολη.

 

Όπως είναι γνωστό οι δημότες μας Σταύρος και  Ειρήνη Κακογιάννη άφησαν, επί της οδού Βουτσινά 51 στο Χολαργό, κληροδότημα στο Δήμο ένα οικόπεδο έκτασης 800 περίπου τμ. με διώροφη κατοικία επιφάνειας 220 τμ. Συγκεκριμένα, οι γενναιόδωροι συμπολίτες μας που έφυγαν από τη ζωή άφησαν την κατοικία τους στο δήμο Παπάγου-Χολαργού  με τον όρο να λειτουργήσει ως Ίδρυμα Προστασίας και Περίθαλψης αστέγων, ανήμπορων, οικονομικώς αδυνάτων, υπερήλικων ατόμων (Κακογιάννειον Δημοτικόν Γηροκομείον).

 

Ο Δήμος μας όμως, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή της διαθήκης κ. Παπαδάκη, αποφάσισε να αλλάξει το χαρακτήρα της διάθεσης και να δημιουργήσει στο ισόγειο του κτηρίου Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ στον πρώτο όροφο θα δημιουργήσει Δημοτική Ιματιοθήκη.

 

               Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Δημοτική Ιματιοθήκη ΔΕΝ χρειάζεται ή καλλίτερα θα λέγαμε ότι χρειάζεται πολύ – πολύ  λιγότερο από τον ξενώνα αστέγων, ανήμπορων και οικονομικά αδυνάτων.

 

Συνεπώς να σταματήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες για την κατασκευή της Δημοτικής Ιματιοθήκης που θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση είναι πολυτέλεια και αύριο κιόλας να στεγαστεί η δύστυχη οικογένεια. Ο πρώτος μάλιστα όροφος του κτηρίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορείτε και πρέπει να το κάνετε.

 

          Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης σας υπενθυμίζουν και σας ερωτούν:

  • Χώρους για τέτοιες δραστηριότητες υψηλού κοινωνικού χαρακτήρα, χώρους από κληροδοτήματα έχετε.
  • Δημότες ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους έτοιμους για προσφορά έχετε.
  • 000.000 Ευρώ ταμειακά διαθέσιμα έχετε.
  • Διάθεση να κάνετε κάτι και να βοηθήσετε έχετε;

 

ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

 

Ο Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας

Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας

 

Τα μέλη Δ.Σ. Νομικών Προσώπων

ΔΟΚΜΕΠΑ                         : Λουκάς Ρίζος

ΔΟΠΑΠ                              : Ελένη Ευαγγελοπούλου

 

Α΄θμια Σχολική Επιτροπή : Αναστάσιος Φούντας

Β΄θμια Σχολική Επιτροπή : Ελευθέριος Πέππας