Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε τι ετοιμάζει ο αντιδήμαρχος Παπάγου

0
941
Ακολουθήστε μας στα social media

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε τι ετοιμάζει ο αντιδήμαρχος Παπάγου

Δημήτρης Οικονόμου: Για ακόμα μια φορά ο αντιδήμαρχος Παπάγου Δημήτρης Οικονόμου ετοιμάζει κάτι ωραίο και εντυπωσιακό στο Παπάγο.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ της Βόρειας Γειτονίας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παπάγου αλλάζει την πόλη μας και την κάνει ομορφότερη με μια υπέροχη πρωτοβουλία  ”Χρωματίζουμε την Πόλη”.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ομορφαίνουν σημεία του Παπάγου μεταξύ αυτών Είσοδος Κύπρου-Ολυμπιάδα-Λέσχη κ.α

Αναμένουμε να δούμε αν οι πληροφορίες μας θα βγουν  αληθινές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.