Δήμος Παπάγου- Χολαργού: Συζήτηση Αποστολόπουλου με Μανώλη Σφακιανάκη

0
174

Δήμος Παπάγου- Χολαργού: Συζήτηση Αποστολόπουλου με Μανώλη Σφακιανάκη

Δήμος Παπάγου- Χολαργού:  Ευχαριστούμε τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη

Manos Sfakianakis (Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ και Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας-CSI Institute) και την κα Καλλιόπη Ιωάννου (Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας–CSI Institute), για την τιμή που μας έκαναν να μιλήσουν διαδικτυακά στον δήμο μας για θέματα που αφορούν όλους μας.
Δήμος Παπάγου- Χολαργού: Συζήτηση Αποστολόπουλου με Μανώλη Σφακιανάκη
Δήμος Παπάγου- Χολαργού: Συζήτηση Αποστολόπουλου με Μανώλη Σφακιανάκη
Στην διάλεξη, την οποία συντόνιζε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, συζητήθηκε η εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και οι κίνδυνοι που προκύπτουν, η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η επικινδυνότητα από την υπερβολική έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι απάτες στις διαδικτυακές πλατφόρμες, κ.α. και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Τον ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα για την πρόταση που μας έκανε, να γίνουμε ο πρώτος δήμος στον οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά πρόγραμμα εκμάθησης τεχνολογίας για μαθητές, από το

CSI Institute, την οποία με χαρά αποδέχτηκα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com