Γωγώ Γαρυφάλλου: «Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου»

0
168

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και για τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφό της.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «έχω μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό μου. Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου, αλλά έχω άψογη σχέση με τον μπαμπά της μικρής. Δεν ταιριάξαμε, δεν τον ήξερα και πολύ».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως «εννοείται ότι στη βάφτιση θα είναι και ο μπαμπά της κόρης μου. Θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Καλλιόπη, και Αλίκη που είναι η μαμά του πρώην συντρόφου μου. Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για μένα. Και από εκεί που δεν ήθελα παιδιά, τώρα θέλω να κάνω κι ένα αγοράκι».

Έπειτα, η Γωγώ Γαρυφάλλου γνωστή και ως «Γωγουλίνι», είπε για την τηλεόραση ότι «δουλεύω πολύ, δεν μπορώ να κάτσω. Από τα 14 μου είμαι στην τηλεόραση, άσχετα αν είμαι αδικημένη, αυτό δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μαγαζιά της επαρχίας και τις «αρπαχτές» όπου έκανε εκεί.

Έτσι, είπε χαρακτηριστικά πως «όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα».