Βασίλης Ζορμπάς: Το ινεδιβιμ αγωγός στις πρωτοβουλίες των νέων

0
422

Βασίλης Ζορμπάς: Το ινεδιβιμ αγωγός στις πρωτοβουλίες των νέων

Βασίλης Ζορμπάς: Με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) Κώστα Δέρβο συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.
Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ήταν η στήριξη του Ιδρύματος στο «1ο Φεστιβάλ Νεολαίας 2020», που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής από 19 έως 21 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος αντιμετώπισε θετικά το αίτημα του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι «το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στέκεται πάντοτε αρωγός σε πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των νέων της χώρας μας».
Βασίλης Ζορμπάς: Το ινεδιβιμ αγωγός στις πρωτοβουλίες των νέων
Βασίλης Ζορμπάς: Το ινεδιβιμ αγωγός στις πρωτοβουλίες των νέων
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.