Αγία Παρασκευή: Προετοιμασία για την δίχρονη προσχολική αγωγή

0
602
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Προετοιμασία για την δίχρονη προσχολική αγωγή

Αγία Παρασκευή: Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Αγίας Παρασκευής Βασίλης Σαρκουλάς επισπεύτηκε τα έργα για τη προετοιμασία του Δήμου για την δίχρονη προσχολική αγωγή. Όπως ο ίδιος τονίζει το στοίχημα είναι  πολύ δύσκολο εξαρχής αλλά  με εντατικούς ρυθμούς όλον τον Αύγουστο, θα είμαστε έτοιμοι στις 7 Σεπτεμβρίου.
Σας παραθέτουμε την δήλωση του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  Βασίλη Σαρκουλά:
«Οι προετοιμασίας του Δήμου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Το στοίχημα ήταν πολύ δύσκολο εξαρχής. Αλλά με εντατικούς ρυθμούς όλον τον Αύγουστο, θα είμαστε έτοιμοι στις 7 Σεπτεμβρίου να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στα νηπιαγωγεία».
Agia Paraskevi: Proetoimasia gia tin dixroni prosxoliki agwgi
Agia Paraskevi: Proetoimasia gia tin dixroni prosxoliki agwgi
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com