ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Καρναβάλι στο Δήμο Πεντέλης

0
875
Ακολουθήστε μας στα social media

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Καρναβάλι στο Δήμο Πεντέλης

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Έναρξη 11 π.μ. Αφετηρία στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Τερματισμός και Μεγάλη Γιορτή στο Πευκοδάσος Ζωοδόχου Πηγής

Live Latin Μουσική

Δρώμενα και Δώρα

Σοκολατοπόλεμος

Λιχουδιές – Κεράσματα

Βραβεύσεις

Εργαστήρια – Χειροτεχνία – Γκράφιτι

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Καρναβάλι στο Δήμο Πεντέλης
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Καρναβάλι στο Δήμο Πεντέλης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.