Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες – Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο

0
178

Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες – Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, υποδέχονται την Αλίκη Κατσαβού. Η Αλίκη Κατσαβού μιλάει για πρώτη φορά για όλα, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Η διαφορά ηλικίας, η σχέση της με τις κόρες του, τα κληρονομικά και οι τελευταίες μέρες του θρυλικού Έλληνα star.

 

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά τον χαμό του συζύγου της, Κώστα Βουτσά.

«Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο» είπε αρχικά η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη. «Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση “Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα”. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις “Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα” στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα» πρόσθεσε.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε και για τα χρήματα από τα δικαιώματα των ταινιών του Κώστα Βουτσά:«Δεν έλυσα το οικονομικό μου πρόβλημα όταν παντρεύτηκα τον Κώστα Βουτσά. Ναι, βεβαίως μου αναλογεί ένα μερίδιο της σύνταξής του και από τα δικαιώματα. Τα δικαιώματα χωρίζονται δια πέντε. Τον Κώστα τον παντρεύτηκα αφού έμεινα έγκυος. Δεν σκόπευα να τον παντρευτώ δηλαδή. Ο γάμος δεν μου λέει κάτι. Όταν έμεινα όμως έγκυος ναι ήθελα το παιδί να είναι μέσα σε ένα γάμο, να υπάρχει αυτό το παραδοσιακό στοιχείο. Αν ήμουν μόνη μου δεν θα παντρευόμουν».