Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση για τους παιδικούς σταθμούς

0
770
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Ανακοίνωση για τους παιδικούς σταθμούς

Αγία Παρασκευή:  Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού και με βάση το γεγονός πως οι Παιδικοί Σταθμοί παραμένουν κλειστοί αποφασίζουμε:

1. Οι Προϊστάμενοι των τμημάτων προσχολικής Αγωγής του ΝΠΔΔ και οι Προϊστάμενες των γραφείων Παιδικών Σταθμών θα απασχολούνται εκ περιτροπής στους χώρους των παιδικών σταθμών της αρμοδιότητάς τους από 26/3/2020 έως και 10/4/2020 και ώρες από 9:00 έως 12:00.

2. Το υπόλοιπο προσωπικό των τμημάτων προσχολικής αγωγής δεν θα απασχοληθεί κατά το διάστημα της αναστολής λειτουργίας, ήτοι από 26/3/2020 έως και 10/4/2020, πάρα μόνο εκείνο το προσωπικό που με απόφαση Δημάρχου θα κληθεί να απασχοληθεί σε δομές του Δήμου. Επιπλέον όλο το προσωπικό θα παραμείνει σε αναμονή για ενημέρωση τους προκειμένου να αναλάβει καθηκόντα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

3. Η λειτουργία του τμήματος Διοικητικής και Οικονομικής υποστήριξης του ΝΠΔΔ «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» θα πραγματοποιείται με προσωπικό ασφαλείας και με μειωμένο ωράριο από τις 9:00 πμ έως τις 14:00 για χρονικό διάστημα από 26/3/2020 έως και 10/4/2020.

Κατά τις παραπάνω ώρες λειτουργίας το κοινό θα εξυπηρετείται από την υπηρεσία τηλεφωνικά από τις 10:00 έως τις 12:00 (210-63917030) και ηλεκτρονικά με e-mail (paidikos.stathmos@agiaparaskevi.gr).

Η Πρόεδρος των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.
Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.