Άδωνις Γεωργιάδης: Με γεμάτο καλάθι γυρίζει Ελλάδα

0
298

Άδωνις Γεωργιάδης: Με γεμάτο καλάθι γυρίζει Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν και τον τελευταίο καιρό έχει γυρίσει τον κόσμο όλο για το καλό της Ελλάδας ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα μετά από το κουραστικό του ταξίδι που είχε μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βόρειας Γειτονιάς οι συζήτησης και ότι ειπώθηκε σε αυτό το ταξίδι θα είναι για την Ελλάδα ένα βήμα εμπρός για να γυρίσουμε σελίδα, για να γυρίσουμε τις μαύρες σελίδες των τελευταίων χρόνων.

Ακόμα και τα μισά από αυτά που συζητήθηκαν να γίνουν στην Ελλάδα θα είναι κάτι το οποίο θα ευνοήσει την χώρα μας. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις αυτών των επενδύσεων που σύντομα θα ξεκινήσουν.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι Με τον Πρίγκηπα και διάδοχο του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν, στο Ριάντ.

Η επίσημη συνάντηση στο Παλάτι

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη_ και τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας στο ΡιάντΤο δωμάτιο των Κρυστάλλων…

Η συνάντηση

Το Μαυριτανικό δωμάτιο του Βασιλικού ξενώνα…

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.