Άγριες Μέλισσες spoiler: Συνάντηση Λάμπρου – Βόσκαρη! Τι Θα Γίνει;

0
713

Άγριες Μέλισσες spoiler: Συνάντηση Λάμπρου – Βόσκαρη! Τι Θα Γίνει;

Άγριες Μέλισσες: Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και… έξι χρόνια μετά!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Συνάντηση Λάμπρου – Βόσκαρη! Τι Θα Γίνει;
Άγριες Μέλισσες spoiler: Συνάντηση Λάμπρου – Βόσκαρη! Τι Θα Γίνει;

Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια απρόσμενη συνάντηση. Μια συνάντηση την οποία, σε καμία περίπτωση, ο Λάμπρος δεν περίμενε πως θα πραγματοποιούσε.

Σύμφωνα με το Πρωινό, λοιπόν, ο Λάμπρος θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή των φυλακών, τον Βόσκαρη που θα του ζητήσει και να συναντηθούν.

Η Ελένη έχει υποταχθεί στις ορέξεις του Βόσκαρη, αλλά όλο αυτό κρύβει από πίσω μια τακτική. Η Ελένη δεν θέλει φυσικά να παραμείνει για πάντα σε αυτή την κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί και με κανέναν εκτός φυλακής αυτό της το μυστικό.

Ο Λάμπρος θα δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για μια συνάντηση. Ο Μάνος Βόσκαρης θα συναντηθεί με τον Λάμπρο και η συνάντηση αυτή θα έχει μεγάλη ένταση, αλλά κανένας από τους δύο δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι συμβαίνει στη φυλακή και την κόλαση που περνά η Ελένη.

Ο Λάμπρος πιέζει την Ελένη να του πει τι συμβαίνει, αλλά δεν θα δούμε κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ωστόσο, ο Λάμπρος επικεντρώνεται στο να αποκαλύψει ποια είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Βόσκαρη και στους Σεβαστούς.

Παράλληλα, στο ίδιο επεισόδιο, η Δρόσω θα έχει μια ξεχωριστή στιγμή με τον Τάκη Δοξαρά ο οποίος θα της εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την χθεσινοβραδινή της συμπεριφορά.

Έτσι, οι «Άγριες Μέλισσες» συγκλονίζουν και έξι χρόνια μετά…

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com