Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το σίριαλ θα συνεχιστεί ή όχι;

0
1774
Ακολουθήστε μας στα social media

Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το σίριαλ θα συνεχιστεί ή όχι;

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και να χτυπάνε κοντά στο 40% στην τηλεθέαση, όμως αυτό το 40 ίσως έφτανε και παραπάνω αν δεν υπήρχαν τα spoilers στην μέση να… χαλάνε το παιχνίδι

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μου οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ψάχνουν μανιωδώς έναν τρόπο να σταματήσουν να διαρρέουν οι εξελίξεις και οι πικάντικες πληροφορίες για την συνέχεια της σειράς, ώστε το κοινό να μην αποσπάται και να είναι καθηλωμένο κάθε βράδυ για να δει τι θα συμβεί επί της οθόνης.

Κάτι τέτοιο φυσικά φαντάζει αδύνατο αλλά… η προσπάθεια μετράει!

Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το σίριαλ θα συνεχιστεί ή όχι;
Άγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το σίριαλ θα συνεχιστεί ή όχι;
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com