Άγριες Μέλισσες: Σοκ με την αλλαγή στην εμφάνισή της! Εσύ, μαντεύεις ποια είναι;

0
266
διαφήμιση

Άγριες Μέλισσες: Σοκ με την αλλαγή στην εμφάνισή της! Εσύ, μαντεύεις ποια είναι;

Άγριες Μέλισσες: Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση και σε αυτές τις φωτογραφίες πραγματικά η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1 είναι αγνώριστη!

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει νωρίτερα στην σειρά της ΕΡΤ «Καρυωτάκης». Είχε υποδυθεί τη Μαρία Πολυδούρη στον «Καρυωτάκη».

Έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση πριν από 10 χρόνια, σε μια ακόμη τηλεοπτική σειρά εποχής.

Η σειρά πρωτοπροβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από την ΕΤ1 και ολοκληρώθηκε σε 20 επεισόδια τον Ιούνιο του 2009. Η ίδια μάλιστα μέσα από από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Κυριακής (12-01) δημοσίευσε και σχετικό απόσπασμα και όπως θα δεις δε θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εμφάνιση.

Δες ποια είναι στη gallery που ακολουθεί

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.