Άγιος Γεώργιος: Αιμοδοσία για καλό σκοπό δίνω αίμα σώζω μια ζωή

0
105

Άγιος Γεώργιος: Αιμοδοσία για καλό σκοπό δίνω αίμα σώζω μια ζωή

Άγιος Γεώργιος: Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Παπάγο. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε για να δώσει αίμα αν και τα μέτρα λόγο του κορονοϊού ήταν πολύ αυστηρά όπως παντού. Δίνεις αίμα σώζεις μια ζωή. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε αρκεί μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε και να κάνουμε κάποιους ανθρώπους χαρούμενους και να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Και εσύ μπορείς στην επόμενη αιμοδοσία μπορείς να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου. στο χέρι σου είναι .

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αιμοδοσία

Άγιος Γεώργιος: Αιμοδοσία για καλό σκοπό δίνω αίμα σώζω μια ζωή
Άγιος Γεώργιος: Αιμοδοσία για καλό σκοπό δίνω αίμα σώζω μια ζωή

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com