Χαλάνδρι: Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Βηρυτού

0
935
Ακολουθήστε μας στα social media

Χαλάνδρι: Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Βηρυτού

Χαλάνδρι:Αλληλεγγύη στη Βηρυτό – Συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό Σημαντικές ποσότητες φαρμάκων και υγειονομικού υλκού συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της δράσης της Περιφέρεια Αττικής και του Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού.
Η μεγάλη ανταπόκριση πολιτών και φορέων ήταν συγκινητική, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ευθυμίου.
Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, η εκπρόσωπος της πρεσβείας του Λιβάνου Rania Abdallah, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ευθυμίου και Σέργιος Γκάκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λαδόπουλος, η επόπτρια Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Χαλάτση, η γιατρός του Δήμου Χριστίνα Νίκα, αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου με επικεφαλής την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Κατερίνα Μπαλάσκα, όπως και εκπρόσωποι του Υγειονομικού και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.
Xalandri: Allileggyi stous pligentes tis Virytoy
Xalandri: Allileggyi stous pligentes tis Virytoy
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com