Βριλήσσια: Παράδοση της α’ ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

0
278

Βριλήσσια: Παράδοση της α’ ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

Βριλήσσια: Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων

Παραδόθηκαν από τον Δήμο Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Βηρυτό, στον Πρόεδρο της Ελληνο-Λιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης κ. Walid Elias με 20 κούτες με Φάρμακα και Φαρμακευτικό Υλικό, 82 κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, 12 κούτες με προϊόντα προσωπικής υγιεινής και 1 κούτα με υποδήματα, που συγκεντρώθηκαν.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που απευθύναμε κάλεσμα και καταφέραμε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να συγκεντρώσουμε την πρώτη αποστολή ειδών» δηλώνει ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάνης.

«Συνεχίζουμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο ανταποκρινόμενοι πάντα πρώτοι, όπου και να βρίσκεται, διότι οι ανάγκες ποτέ δεν τελειώνουν όπως και η ανθρωπιά η οποία πρέπει να μένει αστείρευτη και ουσιαστική» δηλώνει η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας κα. Βούλα Αρσένη Λάμπρου.

Από Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων και άλλων ειδών ανάγκης σε τρόφιμα, καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και από τις 07.30-17.00 .

Vrilissia: Paradosi tis a' anthrwpistikis voitheias gia to Livano
Vrilissia: Paradosi tis a’ anthrwpistikis voitheias gia to Livano
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com