Ωδείο Νέας Ιωνίας: Το Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εγγραφές

0
536
Ακολουθήστε μας στα social media

Ωδείο Νέας Ιωνίας: Το Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εγγραφές

Ωδείο Νέας Ιωνίας:Ξεκινούν τον Σεπτέμβριο οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 στα τμήματα Ζωγραφικής και στο Ωδείο του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Ειδικότερα, οι εγγραφές του ωδείου θα πραγματοποιούνται στη γραμματεία του, καθόλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 13:00, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.
Όσο για τα τμήματα Ζωγραφικής του Δήμου Νέας Ιωνίας, οι εγγραφές θα γίνονται στο Παναιτώλιο (Πλ. Παναιτωλίου – Αλσούπολη) ως κατωτέρω:
Ωδείο Νέας Ιωνίας: Το Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εγγραφές
Ωδείο Νέας Ιωνίας: Το Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εγγραφές
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com