Δήμος Αμαρουσίου: Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

0
182

Δήμος Αμαρουσίου: Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Δήμος Αμαρουσίου:Σχετικά με την πρόοδο των εργασιών για την εφαρμογή του θεσμού της δίχρονης προσχολικής αγωγής στον Δήμο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όπως είναι γνωστό ο Δήμος μας, την προηγούμενη χρονιά είχε εξαιρεθεί από την εφαρμογή του προγράμματος της δίχρονης προσχολικής αγωγής λόγω έλλειψης υποδομών. Η ταχύτητα με την οποία ενήργησε η νέα Δημοτική Αρχή στον τομέα αυτό είναι αξιοσημείωτη. Θα ήταν δε περισσότερο αποτελεσματική αν δεν υφίστατο ο ανασταλτικός παράγοντας της γραφειοκρατίας και συγκεκριμένα οι καθυστερήσεις των αρμόδιων φορέων. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα δημιουργούνται αίθουσες και περιβάλλοντες χώροι όπως προβλέπεται, σε 7 σημεία στην πόλη μας. Οι εργασίες αφορούν είτε σε εγκατάσταση νέων προτυποποιημένων αιθουσών (προδιαγραφών ΚΤΥΠ), είτε σε ανακατασκευή υφιστάμενων αιθουσών. Όλες οι αίθουσες θα παραδοθούν προς χρήση, εφοδιασμένες με την απαραίτητη επίπλωση και εξοπλισμό. Παρά τα εμπόδια, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η νέα σχολική περίοδος να μας βρει έτοιμους και να υποδεχτούμε τα Μαρουσιωτάκια σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους. Με την ευκαιρία, αναφέρω το εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών συντήρησης και επισκευών που πραγματοποιείται στα σχολεία της πόλης μας και που εποπτεύουν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας σε συνεργασία με τους Δντές των σχολείων».
Dimos Amarousiou: Me taxytatous rythmoys proxwroyn oi ergasies
Dimos Amarousiou: Me taxytatous rythmoys proxwroyn oi ergasies
Σημεία παρεμβάσεων για τη λειτουργία του θεσμού της δίχρονης προσχολικής αγωγής στον Δήμο Αμαρουσίου:
  1. παράρτημα 3ου  & 12ου  νηπιαγωγείου στην οδό Μεσογείων 18 & Συγγρού
  2. παράρτημα 5ου νηπιαγωγείου στην οδό Ράλλη 37
  3. παράρτημα 6ου  νηπιαγωγείου στο ΟΤ Γ759
  4. παράρτημα 10ου  & 13ου  νηπιαγωγείου στην οδό Ιερού λόχου
  5. παράρτημα 1ου Νηπιαγωγείου στην οδό Νεαπόλεως 67
  6. παράρτημα 2ου Νηπιαγωγείου στην Λ. Κηφισίας 211
  7. παράρτημα στο νέο υπό μετακίνηση 18ο  Νηπιαγωγείο σε μισθωμένο οικόπεδο στην οδό   Ίωνος & Συγγρού
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com