Βηρυτός: Ευχαριστήρια δήλωση σε όσους συνέδραμαν για τους πληγέντες

0
510
Ακολουθήστε μας στα social media

Βηρυτός: Ευχαριστήρια δήλωση σε όσους συνέδραμαν για τους πληγέντες

Βηρυτός: Με αφορμή τη μεγάλη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Νέα Ιωνία για τους πληγέντες της εκρήξεως στον Λίβανο, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτης Βλασσάς, σημειώνει ότι «ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας ευχαριστούν θερμά τους φαρμακοποιούς και τους κατοίκους της πόλης για τη σημαντική προσφορά φαρμάκων, τα οποία συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου, για τις ανάγκες του δοκιμαζόμενου λαού της Βηρυτού, σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της πρωτοβουλίας “Όλοι μαζί μπορούμε”».
Virytos: Efxaristiria dilwsi se osous synedraman gia tous pligentes
Virytos: Efxaristiria dilwsi se osous synedraman gia tous pligentes
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com