Συμμαχία Πολιτών: Για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο Μεταμόρφωσης

0
485
Ακολουθήστε μας στα social media

Συμμαχία Πολιτών: Για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο Μεταμόρφωσης

Συμμαχία Πολιτών:Με αφορμή την πυρκαγιά στον χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης στη Μεταμόρφωση, η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση κάνει λόγο για «ανυπαρξία κρατικών ελέγχων», ενώ θίγει «την αδιαφορία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον “βωμό του χρήματος”».
Ειδικότερα, η Συμμαχία σημειώνει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη Μεταμόρφωση, αλλά και στο λεκανοπέδιο γενικότερα», ενώ προσθέτει ότι «η εγκατάσταση τέτοιων δραστηριοτήτων δίπλα ή μέσα σε κατοικημένες περιοχές αποτελεί πολύ σοβαρό πρόβλημα».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών για το συμβάν της 15ης Αυγούστου στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Μεταμόρφωση Download
Symmaxia Politwn: Gia tin pyrkagia sto ergostasio Metamorfwsis
Symmaxia Politwn: Gia tin pyrkagia sto ergostasio Metamorfwsis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com