Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου: 25/8 στα Προπύλαια στις 11:00

0
488
Ακολουθήστε μας στα social media

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου: 25/8 στα Προπύλαια στις 11:00

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου:Με αφορμή το προσεχές άνοιγμα των σχολείων, που όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και την ανεπάρκεια, όπως σημειώνουν, της πολιτικής ηγεσίας και του υπ. Παιδείας να σχεδιάσουν το άνοιγμα των σχολείων με τους απαραίτητους όρους και προϋποθέσεις προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών έναντι της πανδημίας Covid-19, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου καλεί όλες και όλους σε συγκέντρωση, την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 11:00, στα Προπύλαια και σε πορεία στη Βουλή.
Ειδικότερα, ο Σύλλογος καλεί κυβέρνηση και υπουργείο να αναλάβουν την κρατική ευθύνη για το άνοιγμα των σχολείων και να λάβουν υπόψιν τους τις προτάσεις που έχουν καταθέσει εκπαιδευτικοί και γονείς, όλο αυτό το διάστημα, για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολικών δομών.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com