ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει το Δ.Σ. την Τετάρτη 26 Αυγούστου

0
352
Ακολουθήστε μας στα social media

ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει το Δ.Σ. την Τετάρτη 26 Αυγούστου

ΚΕΔΕ:Την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα συνεδριάσουν τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, στις 12 το μεσημέρι, για να συζητήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν μεγάλες συναθροίσεις.
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ΚΕΔΕ είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση Δ.Σ., στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 4 Σεπτεμβρίου, η οποία όμως ακυρώθηκε, μετά την ματαίωση της Έκθεσης.
KEDE: Synedriazei to D.S. tin Tetarti 26 Avgoystou
KEDE: Synedriazei to D.S. tin Tetarti 26 Avgoystou
Οι εργασίες του Δ.Σ. θα είναι διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο, όπως πάντα, μέσα από κανάλι της ΚΕΔΕ στο Youtube και την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.
Θέματα ημερήσιας διάταξης Download
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com