Στράτος Σαραούδας: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο πριν από λίγο

0
329

Στράτος Σαραούδας: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο πριν από λίγο 

 Στράτος Σαραούδας: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο βρέθηκε πριν από λίγο σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας.

Μετά την συνάντηση έκανε την εξής δήλωση. ”Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις του Δήμου οι οποίες απαιτούν την αμέριστη προσοχή μας. Που μας φέρνουν σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τις υπηρεσίες και φυσικά τους νομικούς μας για τη στήριξή τους.”

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com