Στον ερασιτέχνη έχει κολλήσει η πώληση του ΑΦΜ του Χολαργού BC
Και ενώ η ομάδα μπάσκετ του Χολαργού και η ηγεσία τα έχουν βρει με τον Κολοσσό για την αγορά του ΑΦΜ και παραμονή της ομάδας του Κολοσσού στην Α1 αγωνιστική το θέμα έχει κολλήσει στο ΑΦΜ και συγκεκριμένα στον ερασιτέχνη.
Η σεζόν που πέρασε ήταν η πρώτη και –όπως φαίνεται- η τελευταία της ομάδας των βορείων προαστίων η ομάδα του Χολαργού στην Α1 κατηγορία, καθώς συμφώνησε να πουλήσει το ΑΦΜ της στους Ροδίτες και έτσι εκείνοι θα πάρουν τη θέση της στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εδώ και μερικές ημέρες, ήταν σε διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία.
Έτσι, ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος υποβιβάστηκε αγωνιστικά φέτος ύστερα από δώδεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας, θα συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία και του χρόνου.
Βέβαια να δούμε τελικά τι θα γίνει και πως θα γίνει η πώληση του ΑΦΜ.
H Βόρεια Γειτονία θα είναι σε επαφή και με τις δύο ομάδες ώστε να δει τελικά τι θα προκύψει από το κόλλημα αυτό. Αν και να πούμε και την αλήθεια η ομάδα μπάσκετ στον Χολαργό ανέβασε πολλά επίπεδα τον δήμο μας και γίναμε γνωστοί σχεδόν παντού την περασμένη χρονιά. Είναι κρίμα και άδικο που ο κόσμος δεν αγκάλιασε όσο έπρεπε αυτή την προσπάθεια αν και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν και πάρα πολλά πράγματα. Όμως το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως μπορούσαν να πάνε περισσότερα άτομα και να παρακολουθούν την ομάδα μας εντός έδρας.
Αναμένουμε εξελίξεις.
