Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης: Παρέδωσε σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Λυκόβρυσης-Πεύκης

0
451
Ακολουθήστε μας στα social media

Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης: Παρέδωσε σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης: Γ. Πατούλης: « Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών σε όλη την Αττική με στόχο να δημιουργήσουμε κυψέλες άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους, είναι στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας».
Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης στο οποίο ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανακατασκευής και ανάπλασης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ύψους 500.000 ευρώ, παρέδωσε σήμερα προς χρήση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πέυκης Τ. Μαυρίδη.
Perifereiarxis G. Patoylis: Paredwse simera to Dimotiko Stadio Lykovrysis-Peykis
Perifereiarxis G. Patoylis: Paredwse simera to Dimotiko Stadio Lykovrysis-Peykis
Ειδικότερα στο γήπεδο εκτελέστηκαν εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο- αντικατάσταση του χλοοτάπητα-, καθώς και στο ταρτάν στίβου.
Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Πεύκης Π. Μπόλλας, Δ. Κοκορόσκος και Π. Ιωάννου και ο προϊστάμενος τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος.
Το συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, αναψυχής και άθλησης και αναδιαμορφώνει το αθλητικό τοπίο της ευρύτερης περιοχής.
Σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τ. Μαυρίδης επισήμαναν τα εξής:
Γ. Πατούλης
«Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί εδώ στην Πεύκη ξεκίνησα τα αυτοδιοικητικά μου βήματα, το 1998. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε στον άξιο Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης Τ. Μαυρίδη ένα ιστορικό γήπεδο με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, το οποίο ανακατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και μπορούν να το χαρούν πλέον οι νέοι αλλά και όλοι οι κάτοικοι της Πεύκης. Στο γήπεδο θα κάνουμε και συμπληρωματικά έργα προκειμένου να βελτιωθούν οι εξέδρες και οι χώροι υποδομής, με βάση συγκεκριμένη μελέτη την οποία, ήδη έχουμε αποφασίσει, να εκπονήσουμε άμεσα. Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με το Δήμαρχο με τον οποίο συνυπάρξαμε στα ίδια αυτοδιοικητικά έδρανα επί σειρά ετών, προγραμματίζουμε και άλλα έργα για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πέυκης. Ο σχεδιασμός μας να δημιουργήσουμε σε όλη την Αττική άρτιες αθλητικές δομές θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική, με στόχο να γίνει Περιφέρεια-Πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής.
Τ. Μαυρίδης
« Καλωσορίζουμε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, ένα γήπεδο με μακρά, μεγάλη ιστορία αλλά και υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας έγινε ανακατασκευή και συνολική ανάπλαση στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν του στίβου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία, τη νεολαία, τον αθλητισμό. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραλάβουμε αυτό το πολύ σημαντικό έργο από την Περιφέρεια και εμείς με τη σειρά μας να το παραδώσουμε στους αθλητικού συλλόγους και στους πολίτες της Πεύκης για να το χαρούν και να μυηθούν στα αγαθά του αθλητισμού, σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Περιφερειάρχης που είναι στο πλευρό μας συνεχώς, θα συνεχίσει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για το Δήμο μας, κάνοντας και επιπρόσθετα έργα στο γήπεδο, προκειμένου να καταστεί ένας άρτια οργανωμένος αθλητικός χώρος».
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Αττικής για την παράδοση του έργου, το οποίο χαρακτήρισε «στολίδι» για την πόλη.