Νέα προσχώρηση στην Κώστα Τίγκα ο Αθανάσιος Πορτελάνου

0
117

Νέα προσχώρηση στην Κώστα Τίγκα ο Αθανάσιος Πορτελάνου

Νέα προσχώρηση για την παράταξη του Κώστα Τίγκα » Για την πόλη που μας αξίζει». Αυτή την φορά στην παράταξη προσχώρησε ο Αθανάσιος Πορτελάνου. Ο κ. Πορτελάνος είναι  πρώην Στέλεχος επί πολλά χρόνια μεγάλης ιδιωτικής Τράπεζας. Δείτε την ανακοίνωση μετά την συνεργασία.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Αθανάσιου Πορτελάνου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “ Για την Πόλη που μας Αξίζει ”, προκειμένου να επιτευχθεί στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους και επιτυχημένους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. O Αθανάσιος Πορτελάνος είναι πρώην Στέλεχος επί πολλά χρόνια μεγάλης ιδιωτικής Τράπεζας και ασχολήθηκε επί σειρά ετών με διάφορους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας.

Οι πολύ σημαντικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική πολυσχιδής δράση του αποτελούν εγγύηση ότι ο Αθανάσιος Πορτελάνος θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.

Τον Αθανάσιο Πορτελάνο τον γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τα προβλήματά του.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

#Για_την_Πόλη_που_μας_Αξίζει