Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης: Στηρίζει τη διοίκηση Κεχαγιά

0
190

Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης: Στηρίζει τη διοίκηση Κεχαγιά

Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης:Τη στήριξή της στη δημοτική αρχή της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά ανακοίνωση η Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης (ΝΕΑΠ) διά του τοπικού συμβούλου Ν. Πεντέλης Σωτήρη Φλίντρα.
Ειδικότερα, στη λακωνική ανακοίνωσή του ο κ. Φλίντρας σημειώνει:
«Παρατηρώντας τα δρώμενα του Δήμου το τελευταίο διάστημα και αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, η Νέα Ενωτική Αρχή Πεντέλης (ΝΕΑΠ) παρέχει την στήριξη της στη διοίκηση του δήμου, και δηλώνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της δημάρχου κυρίας Δήμητρας Κεχαγιά».
Nea Enwtiki Arxi Pentelis: Stirizei ti dioikisi Kexagia
Nea Enwtiki Arxi Pentelis: Stirizei ti dioikisi Kexagia
Υπενθυμίζεται ότι η ΝΕΑΠ είχε κατέλθει στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη συνεργασία της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Φειδοπιάστη.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com