Π. Ηλιόπουλος καταγγέλλει: Παράνομη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων στον Δήμο Πεντέλης

0
122

Π. Ηλιόπουλος καταγγέλλει: Παράνομη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων στον Δήμο Πεντέλης

Π. Ηλιόπουλος καταγγέλλει:Με αφορμή την παράνομη εναπόθεση ογκωδών απορριμμάτων που παρατηρήθηκε σε δύο περιπτώσεις στον Δήμο Πεντέλης, τις προηγούμενες μέρες, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καταγγέλλει το φαινόμενο.
Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει στη σχετική ανάρτηση, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Δυστυχώς Καμία αίσθηση παιδείας και ευθύνης από τον συμπολίτη μας – Δεν θα σταματήσουμε να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές.
P. Iliopoulos kataggellei: Paranomi enapothesi ogkwdwn aporrimmatwn ston Dimo Pentelis
P. Iliopoulos kataggellei: Paranomi enapothesi ogkwdwn aporrimmatwn ston Dimo Pentelis
»Δεν γίνεται εν έτη 2020 να εναποθέτει ο καθένας ό,τι επιθυμεί οπουδήποτε. Καμία ενημέρωση στο γραφείο Δημότη, εκτός ημερών Τρίτης – Παρασκευής συλλογής ογκωδών αντικειμένων, άτακτη και επικίνδυνη εναπόθεση.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com