Κοινωνικό Παντοπωλείο: Σε δύο περιόδους η διανομή Αυγούστου

0
389

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Σε δύο περιόδους η διανομή Αυγούστου

Κοινωνικό Παντοπωλείο:Σε δύο περιόδους, στην αρχή και το τέλος του μήνα, θα γίνει η τακτική διανομή υλικής βοήθειας Αυγούστου για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι τυχόν λείψουν για τις διακοπές τους σε μια από τις δύο φάσεις. Έτσι λοιπόν, η πρώτη διανομή θα γίνει από την Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου και η δεύτερη από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 του ίδιου μήνα. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέρχονται 8.30 με 14.30 χωρίς ραντεβού αλλά οπωσδήποτε με χρήση μάσκας στον χώρο του Παντοπωλείου (υπόγειο δημαρχείου) είτε τη μία, είτε την άλλη περίοδο για να παραλάβουν τα προϊόντα που έχει ετοιμάσει για αυτούς η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και δωροεπιταγές για αγορές από καταστήματα τροφίμων.
Προσοχή: οι παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά, συνεπώς διανομή θα γίνει μόνο και αποκλειστικά εντός αυτών των ημερών.
Koinwniko Pantopwleio: Se dyo periodous i dianomi Avgoystou
Koinwniko Pantopwleio: Se dyo periodous i dianomi Avgoystou
Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν ήδη ειδοποιηθεί από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής για την διανομή του Αυγούστου με γραπτό μήνυμα στους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας που έχουν δηλώσει.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com