Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Το Σάββατο σε Μαρούσι, Κηφισιά και Π. Ψυχικό

0
108

Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Το Σάββατο σε Μαρούσι, Κηφισιά και Π. Ψυχικό

Διακοπή Ηλεκτροδότησης:Με διακοπές ηλεκτροδότησης θα μπει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού στους Δήμους Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Φιλοθέης – Ψυχικού.
Ειδικότερα, το Σάββατο 1 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι επί των οδών Βασ. Όλγας, Αριστοτέλους και Πανδώρας στο Μαρούσι.
Επίσης, διακοπή ηλεκτροδότησης θα έχουμε από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στις οδούς Αγ. Παρασκευής, Κατσώνη, Ρ. Φεραίου, Αχαρνών, Δοϊράνης, Αγ. Κυριακής, Σωκράτους και Θεσσαλονίκης, στην Κηφισιά.
Diakopi Ilektrodotisis: To Savvato se Maroysi, Kifisia kai P. PSyxiko
Diakopi Ilektrodotisis: To Savvato se Maroysi, Kifisia kai P. PSyxiko
Τέλος, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα «κατεβαίνουν οι διακόπτες» στις οδούς Σικελιανού, Κάλαρη, Παλαμά, Μακαρίου, Παρνασσού, Πηνειού, Αγ. Δημητρίου και Πριγκιπίσσης Ελένης, στο Π. Ψυχικό.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com