Κοινωνικό Παντοπωλείο: Δωρεά τροφίμων από τους ‘Φίλους της Θένιας’

0
221

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Δωρεά τροφίμων από τους ‘Φίλους της Θένιας’

Κοινωνικό Παντοπωλείο:Μια νέα δωρεά παρελήφθη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, που αφορούσε ρύζι και ντοματοχυμούς. Προερχόταν από τον Σύλλογο “Οι φίλοι της Θένιας”, που δραστηριοποιείται σχετικά με θέματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και έχει προσφέρει χορηγία σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο παρελθόν.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο έχει λειτουργήσει εξαιρετικά ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία και αυτό οφείλεται στους εθελοντές και τους εργαζομένους, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Βλέπω με χαρά ότι οι επιχειρήσεις και οι σύλλογοι της πόλης στηρίζουν τη δομή με δωρεές και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά».
Koinwniko Pantopwleio: Dwrea trofimwn apo tous ‘Filous tis THeniasA
Koinwniko Pantopwleio: Dwrea trofimwn apo tous ‘Filous tis THeniasA
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com