Κηφισιά: Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

0
1049
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηφισιά: Απομακρύνονται τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Κηφισιά:Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στον Δήμο Κηφισιάς, για τα αιτήματα που έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική, εκ του νόμου, διαδικασία και ανέρχονται σε 180 στον αριθμό.
Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα βρίσκονται σε διάφορα δημόσια σημεία του Δήμου και στις τρεις Δημοτικές του Ενότητες (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη). Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η δημοτική αρχή για τη βελτίωση της αισθητικής, καθαριότητας και υγιεινής του Δήμου, ενώ τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάση του Π.Δ.116/2004.
Kifisia: Apomakrynontai ta egkataleleimmena aftokinita
Kifisia: Apomakrynontai ta egkataleleimmena aftokinita

Η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, όπως σημειώνει ο Δήμος, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Ειδικότερα:

  1. Ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου, από τους επόπτες και τους δημότες.
  2. Καταγράφεται το όχημα και φωτογραφίζεται δύο διαφορετικές ημερομηνίες, σε χρονική διάρκεια ενός μήνα.
  3. Ακολούθως, τοποθετείται στο αυτοκίνητο ειδοποίηση απομάκρυνσης.
  4. Εάν το όχημα φέρει πινακίδες ειδοποιείται ο ιδιοκτήτης του, με σχετική επιστολή. Η απομάκρυνση των οχημάτων γίνεται μετά την πάροδο 45 ημερών.
Στο πλαίσιο της δράσης για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τα οποία δυσκολεύουν τη στάθμευση και αποτελούν εστίες μόλυνσης, οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να επικοινωνούν στον τηλ. αριθμό: 210 6206677 ή να στέλνουν ηλεκτρονικό αίτημα στο Γραφείο Δημότη και να δίνουν πληροφορίες για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που υποπέπτουν στην αντίληψη τους, σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com