Η. Αποστολόπουλος: Τιμή για τον Δήμο η νέα πυραυλάκατος

0
372

Η. Αποστολόπουλος: Τιμή για τον Δήμο η νέα πυραυλάκατος

Η. Αποστολόπουλος:Τη χθεσινή (28/7) ένταξη στον στόλο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού της πυραυλακάτου που φέρει το όνομα του Χριστόδουλου Καραθανάση, ενός από τους τρεις ήρωες που έχασαν τη ζωή τους στην κρίση των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996, ο οποίος και ήταν δημότης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρει:
I. Apostolopoulos: Timi gia ton Dimo i nea pyravlakatos
I. Apostolopoulos: Timi gia ton Dimo i nea pyravlakatos
Σήμερα εντάχθηκε επίσημα στη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού η πυραυλάκατος που φέρει το όνομα ενός από τους τρεις ήρωες που έπεσαν στα Ίμια, του Χριστοδούλου Καραθανάση. Μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για όλους μας, για την πόλη μας και σίγουρα μια δικαίωση για την οικογένειά του.
Σε μια περίοδο που οι προκλήσεις δεν σταματούν, οι ήρωες των Ιμίων μάς κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι που γεννηθήκαμε Έλληνες και οι Ένοπλες Δυνάμεις, να νιώθουμε ασφαλείς.
Καλοτάξιδο.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com