ΓΣΑΠ: Να δρομολογηθεί η ανέγερση του προπονητηρίου στην Αγία Παρασκευή

0
536
Ακολουθήστε μας στα social media

ΓΣΑΠ: Να δρομολογηθεί η ανέγερση του προπονητηρίου στην Αγία Παρασκευή

ΓΣΑΠ:Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) απέστειλε επιστολή στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και στον δήμαρχο, με σκοπό να τους επιστήσει την προσοχή αναφορικά με την ανέγερση του προπονητηρίου στο αθλητικό πάρκο «Στ. Κώτσης».
Ειδικότερα, ο Σύλλογος τόνισε στον δήμαρχο ότι «η ανέγερση του προπονητηρίου θα επιλύσει σοβαρά προβλήματα του αθλητισμού, ενώ θα υλοποιήσει το αθλητικό όνειρο της νεολαίας», καθιστώντας τον κ. Βασίλη Ζορμπά τον δήμαρχο που θα προσθέσει το πρώτο έργο αθλητικής υποδομής στην πόλη, τον 21ο αιώνα.
GSAP: Na dromologithei i anegersi tou proponitiriou stin Agia Paraskevi
GSAP: Na dromologithei i anegersi tou proponitiriou stin Agia Paraskevi
Ακόμη ο ΓΣΑΠ κάλεσε τη δημοτική αρχή και τον ΠΑΟΔΑΠ, έως ότου ανεγερθεί το προπονητήριο, για την παραχώρηση επιπλέον ωρών χρήσης σε κατάλληλους αθλητικούς χώρους σχολικών κτηρίων, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή με το κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, ως προσωρινή λύση για φέτος.
Ολόκληρη η επιστολή του ΓΣΑΠ Download
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com