Γραφείο Προστασίας Ζώων: Σώθηκε πληγωμένο γεράκι

0
542
Ακολουθήστε μας στα social media

Γραφείο Προστασίας Ζώων: Σώθηκε πληγωμένο γεράκι

Γραφείο Προστασίας Ζώων:Υπάλληλος του Δήμου Γαλατσίου βρήκε πληγωμένο γεράκι επί της οδού Παραδεισίων και ενημέρωσε άμεσα το Γραφείο Προστασίας Ζώων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής το οποίο έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε το γεράκι, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε άμεσα, από υπάλληλο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας, στην Καλλιθέα για περίθαλψη.
Ειδικότερα ο Σύλλογος Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ ανέλαβε το πληγωμένο γεράκι ώστε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να το βοηθήσει να επιστρέψει γρήγορα στο περιβάλλον του. Συγκεκριμένα το γεράκι παρέλαβε η κ. Μαρία Γανωτή στην ΑΝΙΜΑ με σκοπό να το περιθάλψει για να πετάξει σύντομα ξανά ελεύθερο.
Grafeio Prostasias Zwwn: Swthike pligwmeno geraki
Grafeio Prostasias Zwwn: Swthike pligwmeno geraki
Ευχαριστούμε θερμά, για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους, τους υπαλλήλους του Δήμου Γαλατσίου Μαύρα Χατζηδημητρίου, Στέλιο Παπαβαρσάμη και Κυριακή Φραγκούλη.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com