Φιλοθέη Ψυχικό: Ενίσχυση της εθελοντικής ομάδας ΖΩΦΙΨΥ για τα αδέσποτα

0
195

Φιλοθέη Ψυχικό: Ενίσχυση της εθελοντικής ομάδας ΖΩΦΙΨΥ για τα αδέσποτα

Φιλοθέη Ψυχικό: Μια σημαντική δράση για τα αδέσποτα και την ενίσχυση της εθελοντικής ομάδας ΖΩΦΙΨΥ για την προστασία των αδέσποτων του Δήμου πραγματοποιήθηκε στο  Cine Filothei με την συμβολή του Δήμου .
Προβλήθηκε η   ταινία Judie  που την παρακολούθησαν  ο  Δήμαρχος  Δημήτρης Γαλάνης η Βουλευτής Ζωή Ράπτη  και  αρκετοί αυτοδιοίκητοι αλλά και πλήθος πολιτών που έσπευσαν  να ενισχύσουν τον σύλλογο.
Filothei PSyxiko: Enisxysi tis ethelontikis omadas ZWFIPSY gia ta adespota
Filothei PSyxiko: Enisxysi tis ethelontikis omadas ZWFIPSY gia ta adespota
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com