Γιώργος Πατούλης: Νέο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους στην Αγία Παρασκευή

0
628

Γιώργος Πατούλης: Νέο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους στην Αγία Παρασκευή

Γιώργος Πατούλης: Στην Αγία Παρασκευή και στον δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής ο Περιφερειάρχης έφερε ένα νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο-καδοπλυντήριο για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καφέ κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών εσωτερικού χώρου (χαρτί και μέταλλο/πλαστικό) και σακούλες με κομπόστ, που έχει παραχθεί από βιοαπόβλητα στη μονάδα κομποστοποίησης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Σύνδεσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου τον ευχαρίστησε θερμά για την παροχή του εξοπλισμού στον Δήμο μας. Ο εξοπλισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος προκειμένου ο Δήμος να ανταποκριθεί στις επιταγές της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων.

Γιώργος Πατούλης: Νέο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους στην Αγία Παρασκευή
Γιώργος Πατούλης: Νέο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους στην Αγία Παρασκευή

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας-Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ελένη Δάβαρη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Τιμολέων Κωστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιλτιάδης Κύρκος, ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) Ιωάννης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμούς (ΠΑΟΔΑΠ) Σπύρος Παπασπύρος, η Οργανωτική Γραμματέας της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) Γιώργιος Βοζίκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ  Γιώργιος Κωβαίος.

Ακολουθεί βίντεο από την συνάντηση

Π

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com