Φεστιβάλ Κηφισιάς: Μάγεψε το «Tango vs Οπερέτα» στην πρεμιέρα

0
463
Ακολουθήστε μας στα social media

Φεστιβάλ Κηφισιάς: Μάγεψε το «Tango vs Οπερέτα» στην πρεμιέρα

Φεστιβάλ Κηφισιάς: Με θέρμη ανταποκρίθηκε το κοινό της Κηφισιάς στην πρώτη εκδήλωση του Festival Κηφισιάς 2020 «Tango vs Οπερέτα», τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, όπου είχε τη χαρά να απολαύσει τον διακεκριμένο πιανίστα Γιώργο Νιάρχο και την ταλαντούχο υψίφωνο Μάρα Θρασυβουλίδου. Ένα μελωδικό ταξίδι με ήχους τάνγκο και οπερέτες διανθισμένο από δημοφιλείς άριες από όπερες, καντσονέτες, αγαπημένα τραγούδια του μεσοπολέμου και υπέροχα τραγούδια της χρυσής δεκαετίας του 1960. Τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες συνόδευαν ο τενόρος Ηλίας Τηλιακός, ένα υπέροχο φωνητικό σύνολο και δεξιοτέχνες μουσικοί.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία εξήρε την υπευθυνότητα που επέδειξαν όλοι οι φορείς καθώς και η κοινωνία την περίοδο της πανδημίας και ευχήθηκε αυτές οι βραδιές πολιτισμού να αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Festival Kifisias: Magepse to «Tango vs Opereta» stin premiera
Festival Kifisias: Magepse to «Tango vs Opereta» stin premiera
Παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Επιχειρηματικότητας και Πρασίνου Νίνα Βλάχου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της «Μένανδρος ΑΕ» Νικήτας Κόκκαλης κ.ά.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com