Ακολουθήστε μας στα social media

Είναι αλήθεια ότι η αγορά των σύγχρονων φορητών υπολογιστών από τα μέσα περίπου της δεκαετίας του ’90 όπου εμφανίστηκαν οι πρώτοι φορητοί υπολογιστές όπως τους γνωρίζουμε σήμερα (αν και εντελώς διαφορετικοί σε μέγεθος και βάρος), έχει σημειώσει αλματώδη πρόοδο και εξέλιξη πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των παραδοσιακών επιδαπέδιων υπολογιστών (mini, midi και tower PCs).

Επισκευή Laptop
Επισκευή Laptop

Από την πρώτη δειλή εμφάνισή τους με την σημερινή τους μορφή πριν από 35 χρόνια περίπου μέχρι και σήμερα, η αγορά των φορητών υπολογιστών ή laptops όπως καθιερώθηκαν να λέγονται, με κάποιες μικρές διακυμάνσεις στην πορεία του χρόνου λόγω οικονομικών κρίσεων, έλλειψης πρώτων υλών, κλπ. είναι ανοδική για να φτάσει το 2017 το ποσό των 101,67 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές όπως Toshiba, HP, Dell, Acer, Lenovo και άλλοι και φυσικά η Apple, διαβλέποντας τις προοπτικές που ανοίγονταν επένδυσαν στη συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζοντας πληθώρα μοντέλων και είδαν έτσι τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται. Μπορούμε να πούμε ότι η ίδια η ζωή και ο τρόπος εργασίας όπως έχει διαμορφωθεί πλέον, ήταν αυτά που επέβαλαν την ανάπτυξη και χρήση των laptops. Οι άνθρωποι κινούνται περισσότερο, ταξιδεύουν περισσότερο, οι επαγγελματικές συναντήσεις σε διαφορετικά μέρη πολύ συχνά αποτέλεσαν τη χρήση των laptops επιτακτική ανάγκη. Ο χρήστης είτε απλός είτε επαγγελματίας έπρεπε να έχει μαζί του ανά πάσα στιγμή τα μέσα και τα εργαλεία που χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά του γρήγορα και αξιόπιστα και αυτό του το πρόσφερε ο φορητός υπολογιστής.

Αναπόφευκτα δεν θα μπορούσα να μην πω στην ιδέα αλλά και στην ανάγκη της αγοράς ενός laptop και φυσικά κατ’ επέκταση έφτασε και η ανάγκη για service στο πολύτιμο απόκτημά μου. Από την όλη μου εμπειρία, πρέπει να αναφέρω ότι η επισκευή laptop είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αναλαμβάνεται από άτομα αμφιβόλου γνώσεως και εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα αν δεν θέλει ο χρήστης-πελάτης να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η δική μου περίπτωση ήταν λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί το αγαπημένο μου κατά τ’ άλλα  Dell Inspiron χρειάστηκε service τόσο στο hardware όσο και στο software. Από τη μια σε ένα autoupdate των Windows 10 ξαφνικά σταμάτησε να δείχνει εικόνα η κάμερα του φορητού μου και σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια απότομη κίνησή μου το laptop προσγειώθηκε στο πάτωμα αποκτώντας έτσι και ένα μακρύ ράγισμα απ’ άκρο σε άκρο στην οθόνη του.

Αναζητώντας ένα καλό και αξιόπιστο service για τον φορητό μου υπολογιστή κατέληξα στους τεχνικούς του HitechDoctor και μπορώ να πω ότι η όλη εμπειρία ήταν παραπάνω από θετική. Η αντιμετώπιση του πελάτη από τους τεχνικούς ήταν άψογη, είχαν άριστη γνώση του αντικειμένου και μου παρέδωσαν το laptop up and running στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα το πρόβλημα software που παρουσιάστηκε στην κάμερα είχε να κάνει με το απαραίτητο update στους drivers της και όσον αφορά την οθόνη αυτή αντικαταστάθηκε και όλα αυτά στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Γενικά στο κατάστημα του HitechDoctor αντιμετωπίζονται όλες οι βλάβες ενός φορητού υπολογιστή (laptop) τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε software. Οι επισκευές που γίνονται αφορούν και μηχανικά μέρη του laptop και βλάβες στην ηλεκτρονική του πλακέτα. Οι τεχνικοί της HitechDoctor διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία, συσκευές και γνώσεις ώστε να πραγματοποιήσουν και την πιο δύσκολη και απαιτητική επισκευή ενός laptop.

Αυτές περιλαμβάνουν συνήθως:

 • Αντικατάσταση οθόνης
 • Επισκευή ή αντικατάσταση συστήματος φόρτισης (DC jack).
 • Επισκευή κάρτας γραφικών
 • Επιδιόρθωση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων της μητρικής πλακέτας του laptop
 • Αντικατάσταση ελαττωματικής μνήμης
 • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου ή αναβάθμισή του σε ssd
 • Επισκευή touchpad
 • Αντικατάσταση πληκτρολογίου
 • Αντικατάσταση μεντεσέδων (hinges)
 • Αντικατάσταση ή επιδιόρθωση όπου είναι εφικτό των flex cables του φορητού
 • Επισκευή usb, vga και hdmi ports, κ.α.

Και πολλές άλλες βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε έναν φορητό υπολογιστή.

Τα ανταλλακτικά στο κατάστημα HitechDoctor είναι original ή ΟΕΜ Α++ ποιότητας.

Εκτός από τα προβλήματα hardware, οι τεχνικοί της HitechDoctor μπορούν να αντιμετωπίσουν και οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο software του laptop είτε αυτό έχει να κάνει με το λειτουργικό του σύστημα (Windows, Linux, κ.α) είτε με μεμονωμένες εφαρμογές, όπως επίσης και με προβλήματα που αφορούν το BIOS του φορητού. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι τεχνικοί διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να φέρουν εις πέρας και την πιο δύσκολη βλάβη software παραδίδοντας στον πελάτη το laptop του σαν καινούργιο.

Για όλες τις επισκευές στα ηλεκτρονικά μέρη του φορητού δίδεται εξάμηνη εγγύηση καλής λειτουργίας ενώ για τις βλάβες στα μηχανικά μέρη του φορητού δίδεται τρίμηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Συνοψίζοντας, για κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στο laptop σας, αν θέλετε γρήγορη, αξιόπιστη και επιτυχή επισκευή, πάντα σε λογικές τιμές, η HitechDoctor.com είναι η σίγουρη λύση.