Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών ΑμεΑ

0
915
Ακολουθήστε μας στα social media

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών ΑμεΑ

Στις 16 Νοε. 2018 επισκεφθήκαμε τη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να ενημερωθούμε στο Λίκνο της Δημοκρατίας για τις δραστηριότητες του κορυφαίου αυτού θεσμικού οργάνου. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου και 21 περιθαλπόμενα άτομα που τα συνόδευαν   Κοινωνικοί Λειτουργοί και Νοσηλευτές

Η επίσκεψη άρχισε με ενημέρωση για την Ιστορία της Βουλής, την παρούσα κατάσταση και το έργο της. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα μέρος της σημερινής συνεδρίασης και στη συνέχεια μας δέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης Νικόλαος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Τίγκας ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους της Βουλής για το έργο που συντελείται και αφού τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, επέδωσε στον Πρόεδρο πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου.

 

Ήταν μια ιδιαίτερα προσεγμένη από πλευράς διοργάνωσης επίσκεψη και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Συνδέσμου για την άψογη λειτουργία του και τη χαρά που έδωσε σε όλα τα παιδιά.