Δήμος Πεντέλης: Με πρωτοβουλία των λοιπών παρατάξεων δωρεάν τροφεία

0
862
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Πεντέλης: Με πρωτοβουλία των λοιπών παρατάξεων δωρεάν τροφεία

Δήμος Πεντέλης:«Μια ιστορική για την κοινωνική ζωή της πόλης απόφαση, με κοινωνικό πρόσημο, έλαβε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στη συνεδρίαση της 30ής Ιουνίου 2020, έπειτα από πρόταση της αντιπολίτευσης» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου (Δημοτική Συμμαχία), Αντώνης Φειδοπιάστης (Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή), Λευτέρης Κουντουλάκος (Μπροστά Μαζί), Γιώργος Κατσικογιάννης (Πεντέληθεν) και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.
Ειδικότερα, όπως σημειώνουν, αποφασίστηκαν δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2020-2021 για όλα τα παιδιά.
Dimos Pentelis: Me prwtovoulia twn loipwn parataksewn dwrean trofeia
Dimos Pentelis: Me prwtovoulia twn loipwn parataksewn dwrean trofeia
Η απόφαση αναρτήθηκε ήδη στη «Διαύγεια» στις 24/07/2020, με αριθμό ΑΔΑ: ΨΒΡ9ΩΞ3-ΖΒΙ ΑΠΟΦ ΔΣ 83/20.
Με κοινή δήλωσή τους, οι προαναφερόμενοι καλούν τη δημοτική αρχή «έστω και την ύστατη ώρα, να συμπαραταχθεί και αυτή και να εφαρμόσει απρόσκοπτα την απόφαση, απέχοντας από κάθε διαδικασία ακύρωσής της», προσθέτοντας:
«Και λίγο κοινωνικό πρόσωπο στη ζυγαριά που γέρνει μονόμπαντα προς τους εργολάβους δεν  θα τη βλάψει, τουναντίον θα της μακιγιάρει λίγο την εικόνα. Άλλωστε, περιχαρής η κ. δήμαρχος ανακοίνωσε πρόσφατα “μεγάλο” λειτουργικό πλεόνασμα».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com