Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού υδροσυλλογής

0
382
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού υδροσυλλογής

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού των φρεατίων υδροσυλλογής στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, το οποίο υλοποιείται καθόλη τη διάρκεια του έτους και έχει σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων (είτε επιφανειακών, είτε από βροχόπτωση) στους κεντρικούς αγωγούς.

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού υδροσυλλογής
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού υδροσυλλογής

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, έχουν καθαριστεί τα περισσότερα φρεάτια του Δήμου μας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας είναι σε επιφυλακή να υποδεχτεί τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου.

Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

 • 15800
 • 695 1780959 – Χρήστος Πετράκης , Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
 • 210 6561546 – ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.
 • 695 8607005 – Γιώργος Θεοχάρης – Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
  Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
  Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
  Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
  Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com