Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Σε Μαρούσι και Χαλάνδρι στις 29/7

0
123

Διακοπή Ηλεκτροδότησης: Σε Μαρούσι και Χαλάνδρι στις 29/7

Διακοπή Ηλεκτροδότησης:Διακοπές ηλεκτροδότησης προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στους Δήμος Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.
Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι οι κάτοικοι επί των οδών Μεσογείων, Παπανικολάου, Λεμονά, Μάρη, Εθν. Αντιστάσεως, Μαραθωνοδρόμου, Κυκλάδων, Ειρήνης, Βρουκούντος, Ναυσικάς, Ελλησπόντου, Ολύμπου, Μακρυγιάννη, Αναξαγόρα και Κυπρίων Αγωνιστών.
Diakopi Ilektrodotisis: Se Maroysi kai Xalandri stis 29/7
Diakopi Ilektrodotisis: Se Maroysi kai Xalandri stis 29/7
Αντίστοιχα, η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 8 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα στις οδούς Ακακιών, Υακίνθου και Ροδοδάφνης στο Χαλάνδρι.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com