Δεσμοί Αλληλεγγύης: Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας

0
625
Ακολουθήστε μας στα social media

Δεσμοί Αλληλεγγύης: Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας

Δεσμοί Αλληλεγγύης:Τους πλημμυροπαθείς της θεομηνίας, της 9ης Αυγούστου, στην Εύβοια στηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης«, με έδρα την Αγία Παρασκευή.
Σε ανακοίνωσή του ο φορέας επισημαίνει:
Οι άνθρωποι της «Δομής Αλληλεγγύης» δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας που πριν λίγο καιρό επλήγησαν από τις πλημμύρες στην περιοχή Πολιτικά της Εύβοιας.
Οι απρόσμενες καταστροφές στην Εύβοια το προηγούμενο διάστημα, προκάλεσαν πολλές ζημιές και απορύθμισαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.
Desmoi Allileggyis: Dipla stous plimmyropatheis tis Eyvoias
Desmoi Allileggyis: Dipla stous plimmyropatheis tis Eyvoias
Αυτό είναι ένα κάλεσμα να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Το Δ.Σ. των «Δεσμών Αλληλεγγύης» ετοιμάζει εντός της εβδομάδας ένα φορτίο τροφίμων. Όποιος θέλει μπορεί να είναι μαζί μας.
Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» οφείλουν να είναι σε εγρήγορση την κάθε στιγμή που προκύπτει έκτακτη ανάγκη. Οι συνάνθρωποι μας περιμένουν ένα χέρι βοηθείας. Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης», με την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγιών και την αλυσίδα των εθελοντών, είναι σε θέση βοηθήσει και στις πιο δύσκολες στιγμές.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com