Μουσικές Νότες Αγάπης: Μια Αγκαλιά για Όλους

0
638
Μουσικές Νότες Αγάπης Μια Αγκαλιά για Όλους
Μουσικές Νότες Αγάπης Μια Αγκαλιά για Όλους
Ακολουθήστε μας στα social media

Μουσικές Νότες Αγάπης: Μια Αγκαλιά για Όλους

Μουσικές Νότες Αγάπης: Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στο πλαίσιο του προγράμματος Δράσεων και Εκδηλώσεων Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Προσφοράς «Μια Αγκαλιά για όλους», διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» την εκδήλωση με τίτλο «Μουσικές Νότες Αγάπης».

Μια μουσική βραδιά ζεστασιάς και αλληλεγγύης με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου όπου θα συγκεντρωθούν και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μουσικές Νότες Αγάπης Μια Αγκαλιά για Όλους
Μουσικές Νότες Αγάπης Μια Αγκαλιά για Όλους

Ο κιθαρίστας-τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού Νίκος Πλιός και η τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη θα μας κρατήσουν για δύο ώρες συντροφιά με συνοδεία πιάνου από τον Άρη Κονιδάρη και με συνοδεία κρουστών από τον Άρη Μπακάλη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Χορωδία του τμήματος ΚΑΠΗ του Δήμου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ Μιμή Ρουφογάλη και την Χορωδία θα διευθύνει η Κατερίνα Μάσκα.

 

                                                                                                                                                                 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.