“ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Για Εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευή”

0
506
Ακολουθήστε μας στα social media

“ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Για Εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευή”

ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Τελικά δεν κατέστη δυνατό να κατατεθούν τα χρήματα για τα Μέσα ατομικής προστασίας των εργαζόμενων του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρά τις προσωπικές διαβεβαίωσεις του Ίδιου του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ότι θα καταβληθούν στις 27 Νοεμβρίου. Μέχρι και σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο , καμιά παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ασκήσει πίεση στην δημοτική αρχή για την εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων προς τους εργαζόμενους.¨
Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τα χρήματα των μέσων ατομικής προστασίας των ετών 2015, 2016 που οφείλονται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής στους πρώην εργαζόμενους με διάφορες συμβάσεις .Είχαμε επικοινωνησει με τον Δήμαρχο ο οποίος μας είχε δεσμευτεί ότι θα καταβληθούν τα χρήματα τον Νοέμβριο .
” ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” για πολλές οικογένειες και είναι πραγματικά λυπηρό αν αναλογιστεί κανείς τι σημαίνουν αυτά τα χρήματα για τις περισσότερες από αυτές τις οικογένειες .
Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε !
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.