Δήμος Αμαρουσίου: Αιμοδοσία από κινητό συνεργείο από της 31 Μαρτίου

0
821
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Αμαρουσίου: Αιμοδοσία από κινητό συνεργείο από της 31 Μαρτίου

Δήμος Αμαρουσίου: Ο Δήμος Αμαρουσίου σε μία πράξη έμπρακτης στήριξης όσων χρήζουν μετάγγισης αίματος και της δυσκολίας των αιμοδοτών να μεταβούν στα νοσοκομεία λόγω φόβου, αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας.

Ως εκ τούτου, από την 31η Μαρτίου 2020, κινητό συνεργείο του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, που θα αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, θα πραγματοποιεί καθημερινά αιμοληψίες από τις 09:00 έως τις 13:30 , με δυνατότητα επέκτασης και σε απογευματινή βάρδια ή και Σαββατοκύριακα, ανάλογα με την έκβαση της επιδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2132031943 και 2132031926.

Δήμος Αμαρουσίου: Αιμοδοσία από κινητό συνεργείο από της 31 Μαρτίου
Δήμος Αμαρουσίου: Αιμοδοσία από κινητό συνεργείο από της 31 Μαρτίου
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.